TAMA

TamaTwine+ is het sterkste en zachtste touw dat er op dit moment in de wereld te krijgen is. Dit touw is te gebruiken in elke situatie en toepassingen waarin de vierkante balen aan moeten voldoen. 
Van het grootste, sterkste touw voor de veeleisende omstandigheden tot aan touw tot de grootste lengte op het pak. Elk touw, welke u kiest, is te vertrouwen op de hoogste optimale resultaten. 

HD Power 2200: Dit touw wordt gebruikt bij de hogedrukpersen waarbij de beste prestaties nodig zijn. Dit touw is te gebruiken bij hoge temperaturen of bij het persen van stro onder zware omstandigheden. 
HD Extra 2400: Dit touw is een langere versie voor meer vermogen en meer rendement uit uw pers. Ondanks de extra lengte is deze geschikt voor de maximale prestaties bij de hoogste dichtheid en zware balen.
LSB Power 2600: Voor bijna alle oogstmaterialen is deze geschikt. U kunt met dit touw onder hoge druk persen. Gebruik dit touw bij silage of voor stevige hooi- en strobalen.
LSB Long 3000: De langere optie voor de standaard vierkante balen van zowel hooi, stro of silage
LSB Max 3200: De langste lengte voor alle gewassen waar geen hoge druk bij nodig is. 

De voordelen van TamaTwine: 

  • Meer lengte per pak (echte lengte aangegeven)
  • Ongeëvenaarde knoopsterkte, flexibel en sterk, voor 100% betrouwbare, vaste knopen in uw balen
  • Universele spoelvorm voor probleemloos inbrengen in elke persmachine
  • Het enige assortiment van grootpaktouwen dat door alle grote fabrikanten van persmachines goedgekeurd is.
  • Speciale UV-stabilisatoren om intensieve zonnestralen te weren. 

Met het TamaTwine+ beschikt u over de hoogste kwaliteit voor in elke pers. Of dit nu een kleinpakpers of een grootpakpers betreft, met TAMA beschik je over de hoogste kwaliteit

Specificaties TamaTwine+:
Maximale lengte: aangegeven bij de artikelen